BLIJVENDE SCHADE AAN UW NIEREN
Overzicht behandelingen

Als uw nieren niet meer goed werken dan zijn er verschillende behandelingen mogelijk. Deze kaart laat 4 verschillende behandelingen zien: A,B,C en D. De arts en andere medewerkers in het ziekenhuis praten met u over de verschillende behandelingen. Samen met hen maakt u een keuze welke behandeling het beste bij u past of mogelijk is.


Download pdf
BLIJVENDE SCHADE AAN UW NIEREN
Mogelijkheden voor een nierfunctievervangende behandeling

Heeft u schade aan uw nieren en wordt deze schade steeds erger? Deze keuzekaart kan u en uw arts helpen om de mogelijkheden voor een behandeling die de functie van uw nieren vervangt te bespreken. Twijfelt u of u een nierfunctievervangende behandeling wilt? Hiervoor kunt u gebruik maken van de keuzekaart “een nierfunctievervangende behandeling of conservatieve behandeling”.


Download pdf
BLIJVENDE SCHADE AAN UW NIEREN
Nierfunctievervangende behandeling of conservatieve behandeling?

Heeft u schade aan uw nieren en wordt deze schade steeds erger? Deze Keuzekaart kan u en uw arts helpen om de keuze tussen een nierfunctievervangende behandeling en conservatieve behandeling te bespreken. Wilt u de verschillende vormen van nierfunctievervangende behandeling met uw arts bespreken? Hiervoor kunt u gebruik maken van de Keuzekaart "mogelijkheden voor een nierfunctievervangende behandeling".

Download pdf
De Keuzekaartkaart Blijvende schade aan uw nieren is ontwikkeld met ondersteuning van het Kennisinstituut van Medisch Specialisten. Voor meer informatie zie www.keuzekaart.nl
Mijn video's